Jūras sāls – dabīgs un krāsains

Jūras sāls pārslas. Dabīgas. Falksalt Crystal Flakes (Falksalt Kristāla Pārslas) ir pārslu sāls no tīra Vidusjūras sāļā ūdens. Lai garšas piedzīvojums būtu vēl iespaidīgāks, tam ir pievienotas arī dažādas garšas un smaržas, lietošanai atbilstoši sezonai.

Kopā ir 9 dažādi šī dabīgā jūras sāls veidi, no kuriem daži:.

Melnā sāls būs laba piedeva jūsu gaļas, zivs ēdieniem vai salātiem:

Foto “Black sea salt” no momolivingonline

Lieliska garšviela zivīm. Ieber sāli cepamtraukā un liec tajā zivi (lasi, zandartu, pikšu vai jebkuru citu zivi): 

Neskatoties uz to, ka Chili sāls ir vairāk domāts gaļas ēdieniem, tas būs labs arī ar zivs ēdieniem un dažādiem salātiem, kartupeļiem vai dārzeņiem. Var pamēģināt arī ar mājās gatavotu popkornu. 

Sāls ar kūpinājuma garšu ir labs papildinājums vistas gaļas ēdieniem, steikam, ribiņām. Var pievienot arī dažādām mērcem, ko likt uz grilētiem ēdieniem. 

Maigais savvaļas ķiploku sāls būs labs ar jebkuru ēdienu, kam to liksiet klāt:salāti, zivs ēdieni, uzkodas. 

Meža sēņu sāls lieliski der ar rudens ēdieniem: steiks, krāsnī cepti dārzeņi un kartupeļi, kartupeļu biezputra. 


Mēs visi zinām to, ka sāls parmērīgā daudzumā nav veselīgs. Tomēr ir reizes, kad bez tā neiztikt. Tad labāk izvēlēties dabīgu jūras sāli. Ir ēdieni, kuri bēz sāls piedevas nebūtu tik garšīgi vai interesanti: piemēram, foie gras bez fleur de sel šķipsniņas nebūtu tik gards; karamele bez sāls būtu pārāk pliekana; galu galā maizīte ar pirmo sezonas tomātu bez sāls man neliktos tik laba kā ar sāli.

Informācija:www.falksalt.com

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: