Pagaidām iespaidīgākā grāmata – Modernist Cuisine

Modernist Cuisine – The Art and Science of Cooking ir pagaidām 2012.gada iespaidīgākā, lielākā un smagākā grāmata, ko esmu redzējusi. Man ir aizdomas, kā tā tas arī paliks visu šo gadu.

Bija iespēja šo grāmatu izšķirstīt un paskatīties uz to savām ācīm. Ticiet man – tas ir brīnums, ne grāmata. Kāda kvalitāta, kādas fotogrāfijas, kādas krāsas un kāds darbs tur ielikts! Grāmatas autors Nathan Myhrvold kopā ar savu komandu (kura uzskaitīta vairāku lapu garumā) ir izdarījis prātam neaptverošu darbu. Paldies viņiem par to!

1 grāmata un 6 sējumi:

I History & Fundamentals (Vēsture un svarīgākie fakti)

II Techniques & Equipment (Gatavošanas veidi un iekārtas)

III Animals & Plants (Dzīvnieki un augi)

IV Ingredients & Preparations (Ēdienu sastāvdaļas un to pagatavošana)

V Plated – Dish Recipes (Receptes)

VI Kitchen Manual (Virtuves rokas grāmata)

Vairāk par pašu grāmatu var uzzināt, noskatoties šo video.

http://www.modernistcuisine.com

Grāmatu raksturojoši fakti:

40 mārciņas smaga jeb 18,14 kg

2 438 lapas

1,18 kg tintes/ 1 grāmtas kopijai

3200 fotogrāfijas

1500 receptes

Cena: Amazon Fr 379,05 Eur/ Tachen 395,00 Eur/Amazon UK 311.05 £

Foto un informācija: www.modernistcuisine.com

Comments
2 Responses to “Pagaidām iespaidīgākā grāmata – Modernist Cuisine”
  1. Linda says:

    Šī ir mana sapņu grāmata…..!! Vēlreiz atgādināji🙂

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: